Kinderfeestje Hendrik Ido Ambacht

Een kinderfeestje in Hendrik Ido Ambacht organiseren? Kom langs bij Italiaans restaurant Il Mercato! Hier ervaren de kinderen een écht pizzafeestje. Een ervaren pizzabakker zal de kinderen helpen met het samenstellen van hun favoriete pizza en deze bakken. Wilt u uw kinderen een lekker en leerzaam kinderfeestje geven? Neem dan contact met ons op!

“Nelle botti piccine ci sta il vino buono.”

Smullen van een eigen gemaakte pizza

Voor een groepje vanaf 3 kinderen kunnen wij een geweldig kinderfeestje organiseren. We verwelkomen jullie graag de hele week tussen 14:30 en 16:30 in ons restaurant in Hendrik Ido Ambacht.

Aan de start van het kinderfeestje kan iedereen genieten van onbeperkt limonade. En natuurlijk: Taart! Voor iedereen is er een stuk. En daarna? De koksmuts versieren! De kinderen worden omgetoverd tot echte pizzabakkers. Vervolgens kiest iedereen de toppings voor zijn of haar pizza. Alle producten zijn zo vers als het maar kan! Onze pizzabakker zal de kinderen begeleiden en ervoor zorgen dat ze lekker kunnen smullen van hun eigen gemaakte pizza.

Contact | Kinderfeestje Hendrik Ido Ambacht

Voor maar €9.50 per kind heeft uw kind een geweldige verjaardag. Bent u geïnteresseerd in een kinderfeest bij Il Mercato Ambacht of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u direct reserveren? Dan kan dit natuurlijk ook.

Wij houden u graag op de hoogte van nieuwtjes via onze Facebookpagina. Volg hem nu!

“Una botte di vino fare più miracoli di una chiesa piena di santi.”

Arrangementen

Reserveer een kinderfeestje pizza bakken

Via onderstaande button kunt u direct een reservering maken.

Dagelijks zijn wij geopend vanaf 11:00 uur tot 00:00.
Op vrijdagen en zaterdagen zijn wij geopend tot 02:00.

Alblasserdam eten